категорії: новина

Відвідувачам фестивалю «Свірж-2009» коштів не відшкодовуватимуть

теґи: Свірж, Фестивалі

_MG_1255Досі не вщухли пристрасті навколо скандального провалу фестивалю «Свірж». Вражень від нього залишився цілий спектр – від захвату до нестримного гніву, обурення та розчарування.

З деяким запізненням на сайті організаторів з’явилося повідомлення, у якій вони пояснюють причини невдачі фестивалю «Свірж 2009», однією  з яких називають несанкціонований продаж пропускних браслетів, і приносять свої вибачення. Також у повідомленні йдеться про те, що незадоволеним ходом фестивалю та бажаючим повернути гроші за квиток слід надіслати заявку на вказаний імейл. Нещодавно надійшла інформація про зміст відповіді на таку заявку, подаємо без змін:

Шановні гості!

Ми вибачаємося за скорочену програму і всі неприємності, яких ви зазнали. Звісно, що всі валять на нас всю провину, хоча тут є багато підводних течій і багато ворогів, які дуже постаралися.

Насправді зараз найгірше нам, ми залишилися в боргах як мінімум мільйон грн, повністю зараз підраховуємо. Ми не сидимо, склавши руки, а працюємо, щоб віднайти гроші, нових інвесторів. Наразі ми є 100% банкрутами, тому звернення кудись не допоможе, бо у нас час піде на судові позови, а не на те, щоб працювати і віднайти кошти.

За завданий клопіт ми готові дати набагато більше, ніж квиток:

  1. На вибір футболка, кепа або диск фестивалю – що, між іншим, є рідкісним. +
  2. + квиток на фестиваль 2010 року.

Якщо ви підтверджуєте, то ми занесемо вас в список: сувенірку можна отримати одразу, а квиток – відразу, як відкриється продаж на фест-2010 – це початок січня. Ще напишіть, де ви купували квиток і коли, скільки він коштував.

Фестиваль наступного року ми плануємо зі 100% інвестиціями, який не буде залежати від каси. Всі помилки, яких ми припустились, зараз прораховуємо, щоб ні в якому разі не допустити наступного разу.

Вдалого Вам дня!

З повагою, Команда Фестивалю Свірж'09