категорії: музика новина

Грип змінив розклад концертів!

теґи: Pet Shop Boys, Дельфин, Тартак, Концерти, ляпис трубецкой

ed46d3fb463af77c541294e920d80c39Афіша концертів змінюється у зв'язку з епідемією грипу. Слідом за театральним карантином не забарився і концертний.

Серед скасованих концертів зазначаються: Pet Shop Boys, «Ляпис Трубецкой», Дельфін, «Тартак», Lumen, день народження Kiss FM, Maxima, Gouache, Qarpa.

Незважаючи на епідеміологічну ситуацію, 1 листопада відбувся фестиваль «Мир» за участі «ДДТ», «Брати Карамазови» і молодих українських rock-груп – CoMaha, «Абразія», «Гражданин Топинамбур», «Антитіла» і «Сонцекльош».

Однак, ряд концертів уже перенесли. 24 і 25 листопада не відбудеться концерт британської pop-групи Pet Shop Boys. Представники концертного агентства АСА почали переговори з менеджментом Pet Shop Boys про перенесення дат концертів гурту в Києві та Одесі. Остаточна дата виступу поки що невідома.

Дельфін, який мав виступити 8 листопада у клубі Bingo, приїде до нас 27 лютого. Усі квитки, куплені на цей концерт, будуть дійсні.

Концерт гурту Lumen у Києві, Дніпропетровську та Харкові перенесли з 19-21 листопада на 18-20 березня.

У зв'язку з «політично-епідеміологічною» ситуацією в Україні гурт «Ляпис Трубецкой» переніс концертну презентацію нового альбому на 11 грудня 2009 року. Нагадаємо, що концерт «ЛяпісіАндрій Лисіков, він же Дельфін)в» повинен був відбутися 5 листопада.

Прес-служба арт-клубу «44» повідомила, що майстер-клас гурту «Тартак», який повинен був відбутися 3 листопада, скасовано у зв'язку з хворобою фронтмена  Сашка Положинського. З тієї ж причини переноситься і презентація акустичної програми гурту Qarpa. За попередніми даними, «Тартак» виступить 21 листопада, а Qarpa – 8 грудня.

12 листопада не відбудеться концерт Maxima і Gouache у рамках благодійного проекту «Кращі люді». Цю подію перенесено на 26 листопада.

5-6 листопада радіостанція Kiss FM планувала грандіозно відсвяткувати свій сьомий день народження. Цей захід також перенесли. Назвати точну дату організатори поки не можуть.

Найближчі концерти в ЦКМ НАУ адміністрація закладу перенесла на грудень. Серед великих концертних залів надії подає лише Національний палац «Україна», в якому заплановані концерти поки що не скасували.