Сергій Жадан конспіративно одружився

теґи: Ірина Драна, Сергій Жадан, весілля, Одруження, святкування

1Український письменник Сергій Жадан 13 грудня, у День Андрія, одружився. Свою долю письменник поєднав із симпатичною брюнеткою Іриною Куніценою. З цього приводу в умовах надзвичайної конспірації була влаштована таємна вечірка у «Гриль-барі».

Функції тамади виконував друг сім’ї знаний український детективіст з міста Києва Андрій К. Музичний супровід забезпечив харківський гурт «Собаки в К».

Від видавців подружжя привітав Завен Баблоян. На весіллі були представники різних міст: музикант з міста Дніпропетровська, голова «Останньої Барикади» народний депутат Олесь Доній з Києва та багато інших. Гості розважались на славу: співали, танцювали, брали участь у конкурсах, перевдягались у кумедні костюми, пили за здоров'я молодих та брали участь у дискусії, яка розгорнулась з приводу майбутніх прізвищ наречених. Родичі нареченої розповідали історію родоводу сімейства Драних, яке, як виявилося, бере свої початки з шістнадцятого століття від козака Драного. Наприкінці дискусії було запропоновано, щоб віднині Сергій Жадан звався не інакше, як Жадан-Драний.

Нагадаємо, це другий шлюб Сергія. Раніше він був одружений із режисеркою харківського театру «Арабески» Світланою Олешко. Має сина Івана.

За матеріалами Сашка Недонія.