«Свірж-2010» відбудеться під Києвом

теґи: Свірж, Свірж-2010, Фестивалі

 

_MG_1286Фестиваль культур народів світу «Свірж» пройде 30 липня – 1 серпня  у Київській області.

«Там, де високі дерева підпирають небо, де сонце торкається нив,  де розливаються течії Дніпра, на перетині світів і темряв на три довгих літніх дні й три коротких літніх ночі на Свірж збираються народи з усього світу, ведучи за собою тіні своїх забутих предків. Там без упину лунають мотиви світу на всіх рівнях Вашого сприйняття. Ви можете почути та побачити, відчути та осягнути, запам’ятати найбільш душевний фестиваль Вашого життя,» – йдеться на офіційній сторінці фесту.

Організатори вже зараз обіцяють «більше 60 концертів на 3 сценах, літературні, танцювальні та ігрові майдани, десятки майстер-класів та сотні метрів виставкових площ, а також повний спектр послуг для гостей фестивалю, включаючи наметове містечко, паркінг та всі супутні сервіси», проте сторінка програми «Свіржу-2010», як і раніше, залишається порожньою. На сайті, однак, оголосили про прийом побажань щодо програми-2010 та визначилися з ціновою політикою на квитки – вона залишилася незмінною з минулого року.

Цьогоріч  серед організаторів фестивалю зазначено лише МГО «Далі буде», чільником якої є все та ж Арміне Габріелян. До слова, наприкінці лютого організація відкрила вакансію менеджера зі спонсорства, основні функції якого полягатимуть у «пошуку коштів для реалізації соціальних та культурних проектів».