Макс Барських став Найкращим українським артистом за версією MTV

теґи: 30 Seconds to Mars, Lady GAGA, MTV EMA, MTV Europe Music Awards, Макс Барських

 

Макс Барських7 листопада у Мадриді відбулася 17-та церемонія вручення нагород MTV Europe Music Awards-2010. Голосування було відкрите у 12 категоріях і тривало до 4 листопада.

Переможцем у категорії «Найкращий український артист» став Макс Барських, перший виступ якого відбувся на «Фабриці зірок 2». Протягом двох років сценічної діяльності співак випустив дебютний альбом, зняв 6 кліпів та зіграв у мюзиклі. Також за титул боролися співачка Alyosha, дует «ДіО.фільми» і гурти «Крихітка» та «Антитіла».

Феєричне шоу, ведучою якого була неперевершена Eva Longoria, відбувалося в концерт-холі Chaja Magica («Чарівна скринька») та на відкритому концертному майданчику поблизу історичного монумента Puerta de Alcalá, де біля сцени зібралось понад 100 тис. глядачів. Вечір був сповнений виступами мегазірок, таких як Shakira, Rihanna, Kings of Leon, Katy Perry, Linkin Park. Справжнім сюрпризом для фанів став виступ Kanye West разом із легендарними 30 Seconds to Mars під час шоу на Червоній доріжці EMA 2010. А завершив шоу неймовірний виступ «Міжнародної суперзірки» за версією MTV EMA 2010 Bon Jovi.

 

Повний список переможців MTV EMA 2010

Найкраща пісня – Lady Gaga «Bad Romance»

Найкращий Live виступ – Linkin Park

Найкращий поп-виконавець – Lady Gaga

Прорив року – Ke$ha

Найкраща виконавиця – Lady Gaga

Найкращий виконавець – Justin Bieber

Найкращий хіп-хоп виконавець – Eminem

Найкращий рок-виконавець – Thirty Seconds to Mars

Найкращий альтернативний виконавець – Paramore

Найкраще відео – Katy Perry feat. Snoop Dogg «California Gurls»

Найкращий виконавець Push – Justin Bieber

Найкращий виступ проекту World Stage – Tokio Hotel