категорії: музика новина

Сьогодні - спільний концерт DVA та Napszyklat!

теґи: Crystal Hall, два, Napszyklat, Польща, Чехія

np

28 жовтня о 20:00 у концерт-холі «Crystal Hall» (Київ, Дніпровський узвіз, 1) зі спільного виступу з дуетом з Чехії DVA, розпочнеться тур експериментального електронно-нойзового польського гурту «NaPszyklat».

Експериментальний гурт з Познані «Napszyklat» знаходиться у постійному пошуку та розвиває власний стиль. Це альтернативний хіп-хоп, нойз, аналогова електроніка. Гурт вже видав три альбоми, останній з яких – «Kultur Shock» – 2011 року.  

«Старий і запилений BMW із саббуфером на неасфальтованій дорозі якогось села, що підзаправився на бензоколонці Вегаса і прямує кудись на схід… Кожен трек – це зіткнення гучного Заходу та невизначеної Центральної та Східної Європи. Це культурний шок. Дзижчання синтезатора, скрип вінілу, польові записи з неіснуючих місць, співи та химерні хіп-хоп-вірші», – ось що пишуть критики про останній альбом гурту «Kultur shock» (2011).  

Колектив із Познані вже виступав з гастролями у Польщі, Чехії, Словаччині, Німеччині, Франції та Великобританії, а тепер вперше відвідає Україну. На концертах «NaPszyklat» завжди панує особлива атмосфера, а їхні трансові ритми заворожують, як велике і чітке виробництво, де все і всі – на своїх місцях.  

«NaPszyklat» мають спільні композиції з відомим американським репером Dalek'ом, і готуються до спільного турне Францією.  

Розклад всеукраїнського туру:  

28 жовтня, 20.00 – Київ, концерт-хол "Crystall Hall" (Дніпровський спуск, 1), концерт з чеським гуртом DVA

2 листопада, 19.00 – Донецьк, DETROIT music city (просп. Ілліча, 21-в), концерт з гуртом Бахилы Сахарова

3 листопада, 19.00 – Кіровоград, паб "Ла Манш" (Кропивницького, 153)

5 листопада, 19.00 – Львів, арт-клуб "Сало" (просп. Свободи 6/8)

6 листопада, 20.00 – Івано-Франківськ, клуб "Мармуляда" (Чорновола, 23)  

Організатор: NaturalEast За підтримки: Польського Інституту у Києві.