категорії: музика новина

Esthetic Education пропонують одружитися знову

теґи: Esthetic Education, Esthetic Music, alternative-indie-rock, Луї Франк, Юрій Хусточка, інді-рок

eeFresh meat від найзагадковішого українського гурту Esthetic Education. Команда, якій ось уже не перший рік пророкують розпад, навколо якої більше чуток, ніж достовірної інформації, продовжує записувати пісні і навіть ділиться час від часу своїми успіхами, викладаючи в інтернет мрійливі меланхолійні треки.

З часу виходу останньої платівки гурту «Werewolf» минуло вже понад чотири роки. За цей час встигла згаснути бурхлива концертна діяльність, музиканти роз'їхались по різних куточках Європи (Лондон, Париж, Київ), розвиваючи сольні проекти: Johnny Bardo (Луї Франк), Piss&Laugh, Higgs Bison, Silvervince (Юрій Хусточка), Pianoбой (Дмитро Шуров). Останніми офіційними пост-альбомними релізами були кліпи на пісні «Spacesong» (змонтований за матеріалами запису в київській студії Esthetic Education подругою Хусточки Helene Abdeni у грудні 2009-го) та «Resonance» (концертний запис на Ланжеронівському узвозі Одеси у липні 2011-го, монтаж Віктора Придувалова).

Після одеського концерту поповзли різні нехороші чутки, зокрема про те, що це був останній концерт «естетів», аж ось – нова звісточка, чи то пак – сигнал з «глибин космосу» у вигляді чудового релізу «Let's Get Married Again» («Давай одружимося знову»). Прослухати і завантажити (поки що) новий трек можна за посиланням на офіційному сайті команди www.estheticeducation.com.