категорії: музика

артваЗ оД ипС

артваЗ оД ипСДруга Ріка завела собі перевертня. Точніше – кліп-перевертень. У січні на відому річ гурту "Спи до завтра" клавішник Шура (Сергій) Гера зробив лагіднішу версію пісні, яка до радіопростору надійшла під заголовком "Спи до завтра 2006", а тепер до неї хлопці зліпили ще й відеоряд. Хоча у свіжому поданні видива матеріал використано з основних зйомок, однак тепер учасники гурту в кадрі всі дії виконуватимуть… задом наперед. Аби добити глядача остаточно, то на телебаченні цей варіант кліпу "Спи до завтра" навіть підписуватиметься з точністю до навпаки: "артваЗ оД ипС".

До слова, Друга Ріка обіцяла на лютий появу нового кліпу, однак зовсім до іншого награння – "Три Хвилини". Втім, це буде згодом, а незабаром на телеекранах вирине пісня-перевертень.


Але як пре – то пре відразу й у всьому: Друга Ріка нещодавно надибала ще на одну несподіванку – новий ремікс. Електронна двійця ІСТАР (ISTAR) сама зголосилася підігнати під танцювальний майданчик забійник "П'ю з твоїх долонь". З місяць тому хлопці перетнулися, і ось нині до радіопростору надано клубну і вкорочену версії замріяного, в дусі Роберта Майлза (Robert Miles) переграння на відому річ Другої Ріки. Поки що цей перегранець існуватиме сам по собі, бо гурт не має жодних видів на залучення його до свої плит. Хіба такі з'являться згодом.

Повідомляє: ФДР