категорії: література

«Deja vu» – нова серія видавництва «Дуліби»

ДулібиВидавництво «Дуліби» представляє нову серію художньої літератури «Dèjá vu» (Дежа-вю). Вона розрахована на досвідченого і вимогливого до якості літературного твору читача, якого передусім приваблюють не авторські рефлексії і психологічні комплекси, а вишуканий текст з глибоким історичним контекстом і пізнавальною вартістю. Вже вийшли дві книжки із цієї серії.

Пагутяк Г.
«Слуга з Добромиля»: Роман.
В окрузі старовинного галицького містечка Добромиль в часи середньовіччя у вдови, яку вважають відьмою, народжується син. «Байстрюк!» – зневажливо називають хлопчика односельці поміж себе, однак насправді він є дхампіром (сином мертвого опиря і відьми), істотою іншої раси з особливими магічними властивостями. Саме йому протягом 800 років в різні історичні епохи доведеться стати для добромильської землі опікуном і захисником.

Гримич М.
«Еґоїст»: Роман.
Роман «Егоїст» – це майже правдива історія про сучасного українського сноба, нащадка давнього козацького роду, політика і адвоката Георгія Липинського, якого доля звела з таємним політичним товариством націонал-боротьбістів і подарувала екстремальну любов з сучасною українською революціонеркою.