Книжка для секс-шопу від Люби Клименко. Частина №1.

"Пор'ядна львівська пані" - так називається перша книга абсолютно незнаної авторки, про яку відомо лише те, що народилася пані в скіфських степах (див. Частину №2), закінчіла Львівський національний університет ім. І.Франка, вийшла заміж, кардинально змінила спосіб життя із коханки-бунтарки на тихеньку домогосподарку тихого містечка в Галичині. Вірите?Важко в таке повірити. Здається, ця біографія розрахована на тих, хто ще думає чи читати цю книгу, а не на ще тих збоченців, які осилили її одним ковтком. До слова, книга досить невеличка, всього 120 сторінок, все починається і закінчується на перший погляд маразматичним лікарем, якому б не завадив в свою чергу логопед.

Книга для секс-шопу. Так називається ця стаття. Інтелектуальний еротоман? Саме на такого умовного читача розрахована ця сповідь? Принаймні, якби книгу супроводжували хоча б якісні фото, не кажучи вже про сіді "в догрузку", це реаліті-шоу почали продавати б не лише в секс-шопах, а й у метро. Уявіть собі: "Популярна книга Люби Клименко, свіжий номер! Диск в подарунок!" Та й аудиторія значно б розширилася. Хоча... Чи зрозуміє звичайний пролетарчанин, яка ідея книги, яка думка закладена і як вдало тут поєднано еротику з гумором, ненав'язливо і відверто.

До всього варто додати ще містифікацію: образ головного героя - це лише багата сексуальна фантазія двох героїнь:
"Ось так, нізвіздки прийшов у її життя чоловік, якого вона підсвідомо прагнула довгі роки і пішов у нікуди. Може, цей короткий спалах і є її справжнім життям? Може, заради цього вона і народилася? Щоб у безмежній сірятині відчути смак життя, смак любові, смак насолоди?"
Після прочитання книги ненав'язливо починаєш усвідомлювати, що навряд чи це еротика. Таке не грубе, але досить оригінальне, згадати лише пам'ятник Франка, збуджуючу Книгу актів XVII сторіччя, роздягальню фешенебельного бутіка...

Висновок: читайте, кохайте, але не намагайтесь повторювати трюки, про які йдеться в книзі. Власникам секс-шопів раджу звернути увагу на даний продукт і взяти книжки собі на озброєння.