категорії: музика стаття

«Мамина Юність» та квиток до Всесвіту від Lюк у Львові

LюкПрезентація відбулася у клубі «Лівий берег». Зала була максимально заповненою і всі були в страшенному очікуванні. Трошки запізнившись, проте надавши цим шанс усім дозбиратися, довгоочікуваний Lюк вийшли на сцену. Вільне місце біля самісінької сцени було миттєво ліквідоване.

Відчувати удари фанку, електро, есайд-джазу в ногу через динаміки. Ця шалена, космічна, потужна енергія просочувалася в кров. І байдуже, що Оля Lюкіноді лише виднілася серед плечей фотографів і не дуже. Вистачає відчуття, що вони тут, діляться своїм всесвітом...

 Відчуття часу зникає. Ти опиняєшся пліч-о-пліч з їхнім Всесвітом. Музикою, що пульсує в голові. Вони настільки «на ти» з публікою, що виникає враження справжнього квартирника.

І люди викрикують назви міст, звідки приїхали заради концерту. Заради двух годин емоцій, що поза літерами, поза словами.
На біс їх викликали тричі. З таким безмежним захопленням, оплесками. Опісля вони взяли подаровані волошки і пішли. Публіка не збиралася їх відпускати і продовжувала аплодувати. У них не було вибору. Ніхто не розходився. Оля сказала : «И..что дальше?» Вони довго розпитували, яку ж пісню виконати і обрали пісню «Хоп» з першого альбому . Це розірвало публіку.
На вулиці була злива, та всі розходилися з блаженними посмішками на обличчах.