категорії: література

Марина Соколян знову дивує своєю активністю!

Марина Соколян Видавництво "Факт" всерйоз зацікавилися молодою талоновитою письменницею Мариною Соколян. Читачам нашого сайту письменниця вже відома перемогою в опитуванні, проведеному на початку року. Ми активізовуємо наш ще один різділ "Творчість", але поки лише один його сегмент - "Вірші" і першою авторкою цього розділу стала саме Соколян. Вірші Марини Соколян >>>

Видавництво ж заявляє, що текст ще на стадії верстки і має вийти до Книжкового Форуму, себто до вересня (не пізніше, а може й раніше). Письменниця розповідає, що повістинка зветься "Сторонні в домі". Містить в собі таємні вчення (практичні поради з домашнього застосування, трупи (2,5 шт.), любовні багатокутники (багато).

Довго писалося, а матеріал іще довше збирався. Зате тепер Соколян має ізраїльську візу і вміє лаятись на івриті!

В ролі обкладинки ж, має бути якась "готично-містична абракадабра", до чого читачі вже звикли. Твір буде з авторськими малюнками, тож письменниця знову не дасть занудьгувати читачам.

Нещодавно Марина завела собі персональний щоденник, де практично кожного дня можна прочитати нові думки (з малюнками), хоча авторка вже має офіційний сайт. Там викладена когорта віршів, проза, фото та трішки про саму письменницю.