категорії: музика

«Океан Ельзи» записав альбом «Міра» і став кращою live-командою в СНД

Обкладинка Міри Океана ЕльзиГурт «Океан Ельзи» закінчив запис нової платівки «Міра» і оголосив дату офіційного релізу. Отже, новий альбом побачить світ вже за тиждень – 25 квітня. До альбому увійшло 19 нових композицій і одна вже відома – «Все буде добре». Альбом буде присвячений колишньому саунд-продюсеру гурту Сергію Товстолузькому, який 19-го березня трагічно покінчив життя самогубством.


В кінці травня музики вирушають у великий тур, який закінчиться аж в кінці цього року. Під час туру «Океани» відвідають багато українських міст, США, Канаду, Росію та кілька європейських держав.

До того ж, 14 квітня в Санкт-Петербурзі (Росія) відбулося оголошення переможців щорічної премії в галузі музики «FUZZ-2007», заснованої однойменним журналом. За отримання премії сперечалися кращі групи й виконавці СНД. Гурт «Океан Ельзи» цього року було номіновано в трьох категоріях. «Океани» взяли «найважчу премію» – стали переможцями в номінаціях «Кращий гурт року» та «Кращий live-гурт року». Цьогорічними конкурентами на перемогу у наших хлопців були такі, без перебільшень, «монстри» року, як «Мумий Тролль», «Ария», «Сплин», «Ночные Снайперы» й «Аквариум».Океан Ельзи

 Це не перший раз нас номінують, – каже Святослав Вакарчук. – Не перший раз ми перемагаємо. Я давно перестав дивитися на нагороду як на ціль. Найкращий момент у цій нагороді – те, що ми виступили у нашому улюбленому Санкт-Петербурзі на великій сцені для наших шанувальників. Приємно також, що ми отримали саме ті нагороди, які є критерієм чесності і щирості музик.

Фото: прес-служба гурту