категорії: музика

Платівка Андерсона зватиметься «Словозброя»

АндерсонУкраїнський рок-гурт «The Anderson» визначився з трек-листом та назвою свого дебютного альбому. Платівка отримала назву «Словозброя» та буде містити 12 пісень, з яких 3 учасники гурту вже представили на розсуд прихильників на своєму сайті.

Запис та мастеринґ платівки проходив на студії BRITRecords з лютого по листопад поточного року. Музиканти свідомо затягнули роботу над збіркою та навіть тимчасово припинили концертну діяльність, щоб мати можливість записати якісний та цікавий альбом.

АндерсонДиск складається як з нових так і з відомих пісень, які отримали справжній студійний саунд. Збірка «Словозброя» отримала назву за вже відомим синґлом, з яким Андерсон встигли виступити на багатьох концертних майданчиках країни та надовго запам’ятатися своїм прихильникам. До альбому також увійшли вже відомі «Правила гри» та «Законопроект», які вже вразили українську рокову сцену своєю гострою політичною лірикою.

Наразі, Андерсон ведуть переговори з лейблом МР3 Records щодо випуску альбому, який планується на початок 2008 року та працюють над концепцією майбутнього кліпу.

Трек-лист альбому «Словозбоя»:

1. Сам на Сам
2. Тратата
3. Споживач
4. РДЗ
5. Ти і я
6. Законопроект
7. Той дивний день
8. Словозброя
9. Ворог друг
10. Потяг
11. Правила гри
12. Shaggy