категорії: література

Руслана представляє свій новий проект: "Дика Енергія".

Руслана представляє свій новий проект: "Дика Енергія".Руслана вдарилась в фентезі. Народна депутатка в майбутньому буде суміщати законодавчу діяльність з творчою. Тепер це не "Дикі танці", а "Дика енергія". Тепер це не тільки музика, а й книга. "Книга Руслани" - останні кілька днів доводиться чути від знайомих. Ні, книгу "Дика Енергія. Лана." написали Марина та Сергій Дяченки - одні з найкращих фантастів світу. Їхні книжки друкуються у видавництві "Зелений пес", нова ж книга видрукувана у вінницькому видавництві "Теза".

 

Це не просто книга, це не просто новий стиль Руслани, це ціла родина засобів, якими співачка збирається популяризувати свій новий рух, а заодно і Україну.

Про книгу незабаром буде деталізована рецензія, а поки ми б хотіли розповісти, що ж собою уявляє саме проект Руслани.

"Поза книжкою, у справжньому сіті, де живемо ти і я, "Дика енергія" - це нова музика та екстрім-ігри, клубна культура, молодіжні захоплення, дикий спорт і нове бойове мистецтво, тисячолітні таємниці гірських народів і фешн-тенденції в одязі та аксесуарах. "Дика енергія" може стати стилем твого життя," - пише Руслана.

Руслана представляє свій новий проект: "Дика Енергія".Співачка переконує, що їй вигідніше було спочатку зробити презентацію в Европі, а тоді вдома, але вона наполягла і, ось, книгу вже можна придбати на книжкових розкладках та магазинах. Незабаром вийде російська версія "Дикої енергії".

За місяць має вийти нова платівка Руслани та серія кліпів-кіноісторій, за пів року комікси, за рік комп'ютерна гра, а далі - широке поле для діяльності. Це може бути що завгодно. В першу чергу, Руслана ініціює зняття кінострічки про "Диких". На презентації питали навіть про "Енерджі-дрінк", на що Руслана відповіла, що до такого вони ще не дійшли, але над цим треба задуматися. Приємно, що співунка пропонує дикий світ без екстезі та алкоголю. Це твій світ! Досить вживати бозна-що, варто вигадати собі якийсь міф, і твій світ наповниться кольором і без стабілізатору! Міф вже вигаданий, тобі ж достатньо прочитати його і стати диким, замість того, щоб жити в залежності від чогось!