категорії: музика інтерв'ю

The Homebodies: «До музики підходимо з відповідальністю»

теґи: The Homebodies

The Homebodies

Одного разу двоє друзів – вокаліст і гітарист – вирішили зробити музичний проект. Невдовзі до них долучились басист та ударник... І ось, дуже скоро – вже через тиждень – хлопці святкуватимуть другу річницю успішної співпраці. За цей час вони встигли записати купу пісень, виступити з концертами в багатьох українських містах, випустити дебютний альбом, на підтримку якого планують зняти кліп і вирушити в тур. Отже, знайомтесь: Сергій Ярочевський, Слава Якубович, Ігор Резниченко, Антон Гришковський – київські «Домосіди».

 

Чому київські «Домосіди» співають англійською?

Тому що для нас найлегше писати пісні саме англійською. Можливо, причина також в тому, що більшість музики, яку ми слухаємо – музика західних команд, які теж співають англійською.  

Як давно існує ваша команда і звідки виникла ідея назви – The Homebodies?

Наш гурт скоро відзначатиме 2 роки на сцені. Як команда ми існуємо трохи більше, ніж 2 роки. Ми зібрались як друзі, і, беручи до уваги особливості наших характерів, ми дійшли висновку, що найкращою назвою для нашого гурту буде саме назва «Домосіди», або «The Homebodies» англійською.  

Чи знають вас десь, крім Києва? Гастролюєте? Може, маєте фан-клуб?

Так, нас знають вже в багатьох містах України, наприклад в Харкові, Дніпропетровську, Полтаві. Скоро в нас планується тур містами України, а також концерти у Москві. Сподіваємось, ще більше людей дізнається про нас.  

Цього літа в Україні проводиться багато фестивалів. Не збираєтесь, часом,  виступити на котромусь із них?

Збираємось виступити на фестивалі UpFest в місті Луцьк. Можливо, будемо ще на якихось фестивалях, поки що не знаємо.  

А самі любите пофестивалити? Який з українських фестивалів хотілося б відвідати? А з закордонних?

Фестивалі – дуже гарна нагода заявити про себе і поділитись з іншими людьми своєю музикою. Ми були б не проти виступити на будь-якому з українських фестивалів. Серед євпропейських фестивалів хотілося б побувати на Sziget в Угорщині, Rock Am Ring в Німеччині. Взагалі, в Європі дуже багато фестивалів, які проводяться кожного року і їх рівень набагато вищий, ніж тих, що проводяться у нас.

Як любите відпочивати?

Відпочивати любимо в компанії друзів вдома або на природі.

До музики ставитесь як до роботи чи як до відпочинку?

Музика для нас – це те, що набагато вище за роботу, це важлива частина нашого життя. Звичайно, для того, щоб досягти результатів в музиці, доводиться підходити до цього заняття з відповідальністю – так само, як у випадку з роботою.

Нещодавно у вас вийшов дебютний альбом «00:00АМ». Чому до треклісту увійшо лише 4 ваші  пісні?

Альбом «00:00АМ» – це наші перші якісні записи. Їх так мало, тому що це – EP-альбом, Extended Play – короткий запис, що зазвичай складається з 2-4 пісень. Цей альбом ми записали спеціально для ознайомлення з нашою творчістю, його можна завантажити з нашої офіційної веб-сторінки.  

Плануєте його підтримати концертами?

В кінці літа ми плануємо випустити повноцінну збірку наших пісень. Саме його ми і плануємо підтримати туром містами Україні.

Ким бачите себе через 10 років?

Важко сказати, що може змінитись навіть за півроку. Не будемо загадувати наперед. 

Ваші побажання українським меломанам.

Бажаємо кожному слухати саме ту музику, яка подобається вам, а не ту, яку нав'язують вам через ТБ та радіо.