категорії: музика

У Братів Гадюкіних цього літа вродило!

Вродило! Брати Гадюкіни       Ні, ні, мова не про колорадських жуків на бараболях, і взагалі не про городину-зеленину. "Вродило!" – так називатиметься остання платівка братчиків, записана живцем на їхньому пам'ятному концерті 20 січня цього року в столичному Палаці спорту за участі 12 тисяч глядачів. Передбачається два види видання. Перше буде звичайним двоплитником у стандартних пластмасових коробках і його слід очікувати вже до кінця липня.       Друге вийде обмеженим накладом в одну тисячу примірників, матиме картонну подарункову упаковку і крім пари компактів міститиме ДеВеДе зі фільмом, знятим під час згаданого ювілейного виступу Гадів. Цей варіянт має виринути до кінця літа, тому варто добре пильнувати, аби його не проґавити. Втім не виключено, що після вичерпання обмеженого накладу ДеВеДе вільно продаватиметься окремо поруч з подвійним аудіопісенником. Крім музичного фільму на дисках, на Першому Національному має з'явитися й телеверсія концерту, яка відрізнятиметься меншою тривалістю та инакшим монтажем: хоча зйомки в обох стрічках використані одні й ті самі, але ліпили їх до купи зовсім різні режисери. 

       "Вродило!" стане, за зізнанням братчика-басиста Ігоря Мельничука, першим повноцінним записом наживо, здійсненим постежинно на 24 канали: усі існуючі попередні концертні записи робилися за морально застарілою технологією – напряму на магнітофон, а тому не можуть похвалитися належною якістю апріорі. І ще невеличка таємничка. Світлина на промовистій обкладинці зі сценою спалення упаковок дурман-зілля є постановочною, і у ній використано ніщо инше, як обперезані справжньою міліцейською стрічкою… брикети соломи для домашніх тваринок, що продаються в першій-ліпшій зоо-крамниці. Так що "наркомани на городі", а також вартові правопорядку можуть не перейматися.

       Випускатиме "Вродило!" власне видавництво Братів "ГАД Рекордз", яке зокрема видало платівку Гадюкіних "Live a Bruxelles". Докладніше про це творче об'єднання можна дізнатися на іменній сторінці www.gadrecords.com.ua. Завчасно замовити співаник з кіном можна за скринькою gadrecords@gmail.com або за телефоном у Києві (044) 247-19-19. Вітаються гуртові та дуже великогуртові замовлення.

Зміст:
 
CD1
1.    Інтро 0:52
2.    Було не любити 4:34
3.    Арівідерчі Рома 4:14
4.    Карпати програли футбол 4:16
5.    Ой, лихо 6:09
6.    Звьоздочка моя 4:55
7.    Мостиська 3:57
8.    Шейк 4:20
9.    Ми ходили, дили, дили 7:23
10.    Наркомани на городі 4:34
11.    Міську вважай 3:56

СD2
1.    Роксоляна 5:36
2.    Тернопіль 4:16
3.    Сорок пачок "Верховини" 3:51
4.    Америка 5:04
5.    Дупа джалізовая 3:35
6.    Лібідо 3:30
7.    Жовті стрічки 5:51
8.    Дівчина з Коломиї 4:19
9.    117 стаття 6:32
10.    Всьо чотко 6:04
 

Сергій Кузьмінський – спів, гармоніка
Михайло Лундін – бубни, підспів
Ігор Мельничук – бас, підспів
Павло Крахмальов – йоніки, спів (СD2 – 1,7)
Генадій Верб'яний – гитара.

Мідна група "Пиво, баби і папіроси":
Антон Бурико – труба, флюгельгорн
Тимофій Супрунюк – саксофон
Володимир Пушкар – тромбон.
Андрій Скачко – гітара

Дует "Варґи":
Лілія Кувалдіна-Павлик – спів.
Олена Романовська-Бухалова – спів