категорії: література

З’явився новий український культурний місячник «Золота доба»

Золота добаЗаснований у березні цього року літературно-мистецький журнал «Золота доба» лишень у липні видав свій перший номер «на продаж». Загалом у виданні представлена, як довколамистецька есеїстка, так, власне, і твори. Видається сей україномовний журнал на надлишок грошей іншого видання про зброю.

Як у радянські часи – на зброю витрачалася найбільша частина бюджету, усе ж інше розподілялося між різними галузями, включно із культурою, яка підспівувала і підігравала на балалайці системі. Щоправда тут геть інші розклади, для прибуткового журналу про зброю, тримати поки неприбуткову «Золоту добу» – благочинство.

Поки що новий журнал можна знайти або за передплатою (індекс: 96448), або у нечисленних книгарнях, ятках на Петрівці та мережі «Книжковий супермаркет».

В цьому номері зібрана разом творчість чотирьох справжніх мужчин, гарна, настояна творчість. Вони вже не діти, і тому літературні експерименти лишилися позаду: Сергій Татчин, Тарас В’єнц, Марко Лисиця і Максим Солодовник говоритимуть про те, що болить, і те, що лишає приємний щем.