Gothic Valentine@арт-кафе «Фiлiн»

теґи: Crazy Juliet, Roman Rain, darkwave, electro gothic rock, gothic, gothic rock, synthy-pop, День Святого Валентина, арт-кафе "Филин", арт-кафе "Філін", продюсерський центр "101"
Початок: 14.02.2009 19:00
Закінчення: 14.02.2009 23:00
Місце: арт-кафе "Філін"
Адреса: м. Київ, Куренівський переулок, 19/5
Предмет події: спільний тур Кількість відвідувачів: 2

Концерти цих двох чудових представників російської і української сучасної альтернативної «темної» сцени безперечно припадуть до смаку українським поціновувачам таких музичних направлень, як: gothic, industrial, synthpop, darkwave, rock, metal, cardiowave, enigmatic, alternative.

 

Два чудових інгрідієнта в одному концертному флаконі концертного вечора! Вперше в Україні, чарівний маестро темної романтики, сер ROMAN RAIN в спільному концерті з найбільш незвичайною і загадковою групою України - CRAZY JULIET! 14 лютого 2009, не ПРОПУСТИ в арт-кафе «Філін»! Початок концерту о 19:00.

 

 

CRAZY JULIET (Одеса/Київ). Незвичний антураж, незвична музика, що занурює слухача в якийсь фентезі-гіпноз, незабутнє концертне дійство. Передбачити, що покаже Crazy JULIET наступного разу – неможливо за визначенням. Чи заспіває гурт романс або рознесе гарматним пострілом агресії. Музика CRAZY JULIET таїть в собі веселку яскравих дитячих спогадів, підбадьорених пригодами і історіями, фентезійно казковими фільмами. В ній - перший і останній голографічний поцілунок, поцілунок вічної любові з гущавини індустріального лісу. Тінкер Белл в чорному корсеті освітлює шлях кораблю в зірковому тумані. Льюіс Керролл з Гофманом п'ють наркотичний чай в гостях у Байрона. МАРЕННЯ? Ні, Crazy JULIET! Сторінка гурту вКонтакте: http://vkontakte.ru/club1951890


ROMAN RAIN (Санкт Петербург). Найромантичніший образ на російській «темній» сцені. Вдала суміш synth-pop'у, darkwave і electro gothic rock'а, просочена віяннями 80-х, то занурює слухача в океан атмосферної готики, то підпорядковує зал ширяючому танцювальному ритму. Сильний і оригінальний чистий голос Романа бездоганно несе глибоку, як російсько- так і англомовну лірику, точно грає кожним звуком, змішуючи різні стилі і прийоми вокалу. Сторінка гурту вКонтакте: http://vkontakte.ru/club100239

 

 

 
Я був там