Svet & Tanya Sha: ten step journey

теґи: 2009, Svet, Tanya Sha, release, Svet, Tanya Sha, відгук, реліз
Виконавець: Svet, Tanya Sha
Альбом: Ten Step Journey
Видавець: Jazz in Kiev Records
Треклист: 1. Mo' Better Blues music: Svet, Tanya Sha lyrics: Svet 2. UMeUMeU music: Svet, Tanya Sha lyrics: Svet 3. Morning Lady music: Svet, Tanya Sha lyrics: Svet 4. Stranger (feat. Tina of Tinavie) music: Tina lyrics: Svet, Tina 5. Above Love music: Svet, Tanya Sha lyrics: Svet 6. Silkroad (feat. Jim Walt of Singleton) music: Svet, Tanya Sha lyrics: Svet 7. Please music: Svet, Tanya Sha lyrics: Svet 8. Ballad of Heaven & Earth (feat. Tina of Tinavie) music: Svet, Tanya Sha lyrics: Svet, Tina 9. Dear Enemy music: Svet, Tanya Sha lyrics: Svet 10. Winternite Lullaby music: Svet, Tanya Sha lyrics: Svet Bonus tracks: 11. UMeUMeU (Kofein Overdose Mix) 12. Please (Radio Edit) Total playing time: 54:32

Свет, Таня Ша. Ten Step JourneyНе скажу, що я цих людей знаю добре. У наших стосунках завжди присутня здорова доля  загадки/секрет/інтрига.

Не скажу, що знаю їх погано, адже кожного разу, коли занурююся у їхній музичний світ, відчуваю себе абсолютно комфортно/зручно/затишно.

Так , власне, сталося і цього разу, коли пощастило придбати новий диск так чи інакше пов’язаний з цими людьми «X».

За останній час було декілька релізів українських виконавців… або ж виконавців, які так чи інак мають відношення до України (як у даному випадку), за які не те що не соромно, ба навіть, розпирає радість вдячності. У першу чергу за себе, що не потрібно ховати очі говорячи «приємні» слова, які так важко знайти. У наступну, за людей, які справді живуть у своєму світі, плекають його, люблять, роблять кращим… і виливається це все у альбом «Ten Step Journey».

Може здатися, що цей світ крихкий та тендітний. Але легше повірити у те, що ви заблукали у пустелі серед сучасного міста. Максимально зважена оптимізація дебютних сил відчувається і у текстах, і у чудових не перегружених аранжуваннях з незліченною кількістю солодких нюансів. Цей світ заворожує з першого прослуховування і «хапає» надовго.

Уникну будь яких порівнянь… це зовсім інше, нечуване досі. Здорово!

Вітаю з появою цього альбому не лише українську музичну спільноту, але й увесь світ, оскільки він англомовний.