категорії: новина

u@art-2009: додаємо номінантів на кращий сайт травня

теґи: Moleskine, u@rt, u@rt-травень, сайт місяця

Логотип u@rtСтартує новий етап конкурсу u@art-2009. Час додавати сайти-номінанти на кращий сайт травня. Кожен користувач Сумно?Ком може додати лінк на мистецький сайт і номінувати його на конкурс, а також – написати на нього рецензію.

Нагадуємо, що вимог усього кілька – сайти мають хоч якимось боком бути дотичними до мистецтва, у них має бути лише арт-дизайн. Будь-який сайт портального типу одразу ж не підходить за визначенням, якщо ж авторитети рейтинґу знайдуть шаблон-відповідник того чи іншого номінанта – сайт одразу ж зніметься з розгляду. Рецензії можуть писати як користувачі, так і «Авторитети», тобто невеличке журі.

Weekly_9x14_hard_verticalПідсумки підбиватимуться щомісяця. 1 травня ми оголосимо сайт травня. Підсумки ж конкурсу u@art-2009 буде підбито на Різдво. Кожен з сайтів місяця автоматично номінується на звання сайту року, а посилання на нього з'являється на головній сторінці Сумно?Ком.

Weekly_hard_verticalПартнером конкурсу є Молескін в Україні  – культовий записник, який уже близько двох століть лишається улюбленцем творчої інтелігенції: художників, письменників, кіносценаристів і режисерів, журналістів, архітекторів і музикантів. Автори сайтів-переможців отримають щотижневик Молескін на 2009 рік. Цим артефактом користувались Ван Гог і Пабло Пікассо, Гемінґвей, Матісс і Сартр, Аполлінер і Гертруда Стайн, Андре Бретон і Луї Фердинанд Селін. 

080806130134-7210l-procОтже, заявки й пропозиції на кращий сайт травня вже приймаються! Щоб додати посилання на сайт на конкурс – варто лише скористатись формою додавання посилання. У темі варто вказати назву сайта.