категорії: новина

Hostel 2: Комісія моралі вперше заборонила фільм!

теґи: Hostel 2, Hostel 2

Hostel 2Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі заборонила демонстрацію в Україні фільму Хостел 2. Це перший прецедент заборони кіно в Україні. 24 червня під час чергового засідання НЕК в оновленому складі майже одноголосно вирішила заборонити фільм «Хостел-2», який, на думку експертів моральної комісії, пропагує культ насильства і жорстокості.

«Ми направили листи до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення та до Держкомкіно, щоб вони вжили заходів і заборонили трансляцію цього фільму. Просили відібрати прокатне посвідчення, але Держкіно заявив, що не має підстав його ліквідувати. Тому ми вперше скористаємося правом на заборону трансляції фільму. Національна комісія до вчорашнього дня нічого не забороняла. Учора це відбулося вперше. Я вніс цей проект і одноголосно комісія проголосувала за те, щоб заборонити в Україні демонстрацію фільму Хостел 2, що пропагує культ насильства і жорстокості», – заявив голова НЕК Василь Костицький.Hostel 2

За його словами, через надмірну жорстокість фільму, комісія навіть не змогла додивитися до кінця короткі ролики з цього фільму.

 

Кадри з фільму.