категорії: візуалка новина

Марися Рудська запрошує до світу Червоної магії

теґи: Марися Рудська, Харків, виставка

Червона магіяЩодня повз нас пропливають сотні звичних речей. Наш побут утворюють тисячі звичних справ. Та серед цього всього трапляються дива – в когось частіше, в когось рідше. Якісь із них вкладаються в наше уявлення про світобудову, а якісь ми свідомо відмовляємося сприймати, як реальність: магія, не інакше! І віримо. Дофантазовуємо те, що не розуміємо, наділяємо на свій розсуд унікальними властивостями – запахами, звучанням, кольорами... Марися Рудська творить власну магію, яку для початку вирішила розфарбувати червоним і випустити на свободу в Харкові.

З 31-го жовтня і аж до 21 листопада в харківській книгарні «Є» триватиме дебютна виставка картин талановитої київської мисткині, під назвою «Червона магія».

мореМарися Рудська – художник, поет, журналіст і, за сумісництвом, студент філологічного факультету КНУ. Активний онлайнер і популярний блоґер, співорганізатор культурних заходів. Роботи для експозиції Марисі допомогли відібрати користувачі порталу Виделка, де авторка також веде високо відвідуваний однойменний творчий блоґ.

Марися – сміливий експериментатор; для створення робіт використовує будь-які підручні матеріали. Малювати найбільше любить акварельними олівцями і маслом – каже, що так відкривається значно більше можливостей.

Пройнятися «Червоною магією» від Марисі Рудської >>>