категорії: візуалка новина

У Києві пройде виставка робіт Марисі Рудської

теґи: Київ, Марися Рудська, Сни та фосфени, Червона магія, виставка

155х155 банерДень у день, переживши чергову порцію снігу, холоду й понурості, ми мріємо про тепло... Заплющуємо очі і бачимо десятки сонць, здатних, якщо ми сильно того захочемо, своїми променями зігріти наші змерзлі душі і змусити їх розпуститися барвистим цвітом. Допомогти вивільнити внутрішнє світло прагне Марися Рудська, запрошуючи відвідати свою виставку під символічною назвою «Сни та фосфени».

«Фосфени – це кольорові плями, які ми бачимо, закриваючи очі, – пояснює Марися. – Часом вони набувають химерних і вигадливих обрисів. Так само інколи народжуються і картини. Сни ж – це дещо складніше, продукт вищої нервової діяльності. Тож тут доречна аналогія з роботами, які довго виношувалися й ретельно обдумувались.»

Виставка проходитиме з 13-го лютого до 5-го березня у київській кав’ярні Coffta, що знаходиться за адресою вул. Лютеранська, 6а. Урочисте відкриття – о 12:00.

«Сни та фосфени» – це вже друга виставка Марисі. Нагадаємо, що дебютувала молода київська художниця у Харкові, презентувавши широкому загалові свою «Червону магію».

Переглянути афішу події >>>