категорії: музика новина

And So I Watch You From Afar - вже сьогодні у Києві

теґи: AND SO I WATCH YOU FROM AFAR, Київ, Концерти

ASIWYFA_POSTERsmallЕльфійський дух Північної Ірландії, королівства музики та смарагдових пагорбів, вже став близьким, як ніколи – до України прибули And So I Watch You From Afar! Феєричні віртуози пост-року вже побували у Дніпропетровську та Харкові, а в понеділок, 13 лютого, сколихнуть Київ.

Концерти ASIWYFA – це кипуча енергія, насичена мелодійність, експерименти, спільні тури з Maybeshewill, зірковими 65daysofstatic, США, Канада, Європа, дощ у Лос-Анджелесі, туман у Лондоні, блиск Тихого океану, 2 EP і 2 альбоми кращих зразків мат-року. «Ми робимо це не для себе чи один для одного у гурті – ми робимо це для людей, які створили And So I Watch You From Afar такими, якими вони є. Тому що, повірте, без людей, ми – ніщо», – говорять ASIWYFA.

And+So+I+Watch+You+From+Afar+and_so_i_watch_you_from_afar_t

Чи запросять ірландці українських меломанів на сцену співати разом «Don't Waste Time Doing Things You Hate»? Чи презентують новий альбом так, щоб уже наступного дня кількість його прослуховувань на last.fm зашкалювала? Jet Plane з Росії на розігріві, зовсім свіжа платівка «Gangs». Для шанувальників Maybeshewill, Russian Circles, Caspian, If These Trees Could Talk, 65daysofstatic, This Will Destroy You та відданих фанів команди із Белфаста 13 лютого, о 19:00, у Києві, у клубі Хlib (Фрунзе,12) – And So I Watch You From Afar!