категорії: кіно новина

В Україні відкрили першу «пост-продакшн» студію

теґи: Le Doyen, Ле Доєн, пост-продакшн

Le DoyenРеволюційна подія у світі звукозапису та кіноіндустрії - урочисто відкрито першу і поки єдину в Україні студію звукозапису, оснащену обладнанням для звукозапису та міксу звукових доріжок у форматі Dolby Digital - «Ле Доєн» (Le Doyen).

Компанія DOLBY Laboratories (Англія) надала студії офіційний сертифікат «Студія DOLBY PREMIER», який підтверджує найвищий рівень її технічного забезпечення та операційної системи.

Le DoyenЯкщо раніше повний завершений цикл звукових робіт можна було робити лише закордоном, то відтепер ця унікальна можливість з'явилася і в нашій країні, на студії «Ле Доєн».

Світове визнання технічних можливостей стане великим і впевненим кроком уперед для розвитку сфери «пост-продакшн» в Україні, а також незамінним чинником у розвитку національної кінематографії.

На сьогодні лише 10 студій у світі мають відповідні сертифікати якості: «Best Digital»у Іспанії, «MMZ» у Німеччині, 3 студії у Росії, які належать корпорації «Мосфільм», 2 студії «Park Road Post Production» у Новій Зеландії, «Savalas» у Великобританії, «Stage One Sound» у Австралії і, нарешті, «Le Doyen» в Україні.